Šteniatka Weimarského krátkosrstého stavača na odber - SEPTEMBER 2014

28.06.2014 23:53

Šteniatka Weimarského krátkosrstého stavača na odber - SEPTEMBER 2014

SKY ROSE WEIMARANERS KENNEL (EU - Slovakia – Bratislava)

Otec: C.I.B., C.I.E., Grand Ch., Multi Ch., Multi Jch., NW. 
BROMHUND SENSATION AT GREYNIE “Lucky”

 

Matka : Ch. FOXY FAITH SILVER FAITH” (Národný víťaz SR 2013)

Tento exkluzívny vrh v našej chovateľskej stanici je prvý.

Snažili sme sa vybrať krycieho psíka ktorý v kombinácii s „Faith“ zabezpečí krásne a zdravé jedince weimarského stavača spĺňajúci vysoký štandard FCI pre stavače.

EXTERIÉR, či už tvar hlavy, držanie tela alebo pohyb psíka sa dedia z generácie na generáciu a verím že z tohoto dôvodu, výberom Luckyho ako krycieho psa, sme sa rozhodli správne. Budúci somatotyp šteniatok bude kombináciou Austrálskej a Anglickej krvi. Šteniatka budú mať svetlú striebrosivú srsť, krásne hlavičky, hlboký hrudník a elegantný pohyb po svojich rodičoch.

Dôležitá pre budúce šteniatka je aj POĽOVNÁ UPOTREBITEĽNOSŤ jeho rodičov.
Faith a Lucky majú vynikajúce výsledky skúšok a obaja sa pohybujú dennodenne vo svojich revíroch, kde žijú. 
Preto aj keď záleží hlavne na novom majiteľovi psíka aký bude z jeho psíka „poľovník“, je dôležité aby schopnosti ktoré majú vrodené boli rozvíjane správnym koučingom a aby tieto schopnosti, ktoré weimar dostal od prírody do vienka boli včas v ňom prebudené.

Okrem kvalitných exteriérových a pracovných vlastností je pre nás ale aj pre každého, kto si chce zadovážiť weimarského stavača jeho POVAHA. 
Temperament, radosť, živelnosť a poľovnícky duch v lese a v revíri a naproti tomu úžasný domáci spoločník. Skutočný a oddaný priateľ ležiaci spokojne doma pri kozube, strážiaci vaše malé batoľa, kým vy varíte – aj to je weimar ako ho my poznáme.

V SKY ROSE WEIMARANERS veríme, že toto všetko môžete z vrhu „A“ od našich šteniatok očakávať.

Naše ŠTENIATKA budú vyrastať v rodinnom dome so záhradou a budú v celodennom kontakte s dospelými a deťmi, aby im bola umožnená čo najlepšia socializácia s okolitým svetom. 


 

Doživotný chovateľský nonstop servis a pomoc pri výcviku a zvládaní svojho šteniatka v začiatkoch, ale aj podpora pri poľovnom výcviku bude pre nás samozrejmosťou a neoddeliteľným závazkom pre nových majiteľov.
 Viac informácii o šteniatkach v skupine Sky Rose Weimaraners na facebooku.